AksesorË

Memory Xhel

Përberje Memoform Xhel Freskues, Ajrosje Maksimale, I freskët, 50cm-70cm-12cm.

Memory Soya

Përberje Memoform Soya, Fibra të bimës së Soyes, 50cm-70cm-12cm.

Memory Aloe Vera

Përberje Memoform Aloe Vera, Ajrosje Maksimale, Relaksues, 50cm-70cm-12cm.

Memory Soft

Përberje Memoform Super Soft,
Ajrosje Maksimale, 50cm- 70cm-11cm.

Terapi

Përberje Mbushje Mikrofiber, Përshtatet me formën e Kokës, Mund të lahet në lavatrice.

Fusion Luxury

Përberje Mbushje Puple, 70% feather 30% Down, veshje Cotton. Permasë 50-70cm.

Imperius

Përberje Mbushje Mikroxhel . Veshje Xhakart. Super Soft, Ajrosje Maksimale, 50-70 cm. Luks

Crystal Luxury

Përberje Mbushje Mikroxhel dhe Mikrofiber, Veshje Outlast. Airosje Maksimale.

Silver

Përberje Mbushje Puple, 90% feather 10% Down, veshje Cotton. Permasë 50-70cm.

Markat Ekskluzive të

Markat më luksoze të botës:

Çertifikatat:

Financim 100%
Interes 0%