• Lartësia Disponibël: 30cm - 40cm
  • Niveli i komfortit: I butë, mesatar, i fortë
  • Certifikatat: OEKO-TEX®
  • 100% Antibakterial, Antialergjik, Ortopedik
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on google
Share on email
Share on print
  • Struktura e brendshme: Floke kali, Lesh Deveje, Lesh Merinos, Memory foam, Densitet Deluks HD, (Disponibël dhe në: Susta të paketuara 7 Zona), Latex
  • Përfitimet: Termorregullues sipas temperaturës së trupit, Përdorim të njëanshëm, 100% Airosje
  • Veshja e jashtme: 100% Pambuk Organik
  • Garancia: 12 Vjet
  • Certifikatat: OEKO-TEX®
  • 100% Antibakterial, Antialergjik, Ortopedik

Markat Ekskluzive të

Markat më luksoze të botës:

Çertifikatat:

Financim 100%
Interes 0%