Dizajni Europian dhe stili unik Italian bashkohen tek Boxmistral i cili sjell një gjumë plot freski ajrosje një teknologji unike, një gjumë plot ajër, freski…

Dyshek

Exclusive Bernini

Lartësia disponibël: 30cm.
Versioni: mesatar, i fortë
Veshja e jashtme: rrjet mistral
Garancia: 10 vite
100% Antibakterial, Antialergjik, Ortopedik

Leonardo

Lartësia disponibël: 35cm.
Versioni: mesatar, i fortë
Veshja e jashtme: fibra kashmiri
Garancia: 12 vite
100% Antibakterial, Antialergjik, Ortopedik

Emozione

Lartësia disponibël: 25cm.
Versioni: mesatar, i fortë
Veshja e jashtme: rrjet mistral
Garancia: 8 vite
100% Antibakterial, Antialergjik, Ortopedik

Exclusive Caravaggio

Lartësia disponibël: 35cm.
Versioni: mesatar, i fortë
Veshja e jashtme: rrjet mistral
Garancia: 10 vite
100% Antibakterial, Antialergjik, Ortopedik

Mikelanxhelo

Lartësia disponibël: 30cm.
Versioni: i butë, mesatar, i fortë
Veshja e jashtme: fibra linoje
Garancia: 10 vite
100% Antibakterial, Antialergjik, Ortopedik

Ocean

Lartësia disponibël: 20cm.
Versioni: mesatar, i fortë
Veshja e jashtme: fibra viskoz
Garancia: 8 vite
100% Antibakterial, Antialergjik, Ortopedik

Jastëk

Mistral Agrumi

Mistral Aloe​ Vera

Markat Ekskluzive të

Markat më luksoze të botës:

Çertifikatat:

Financim 100%
Interes 0%