• Lartësia Disponibël: 30cm
  • Niveli i komfortit: I butë, mesatar, i fortë
  • Certifikatat: OEKO-TEX®
  • 100% Antibakterial, Antialergjik, Ortopedik
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on google
Share on email
Share on print
  • Struktura e brendshme: Memory Foam, Latex, 7 Zone, Smart Linen, Organik pambuk, Densitet Deluks HD
  • Përfitimet: Anë Verore, Anë Dimerore, Ajrosje të brendshme, Freski dhe Ajrosje, Komfort të lartë, Smart-Zone
  • Veshja e jashtme: Fibra me përbërjen e Linenit
  • Garancia: 10 Vjet
  • Certifikatat: OEKO-TEX®
  • 100% Antibakterial, Antialergjik, Ortopedik

Markat Ekskluzive të

Markat më luksoze të botës:

Çertifikatat:

Financim 100%
Interes 0%