Cilësi e lartë…   Shërbim perfekt…   Transport dhe Montim…   Modele të ndryshme dhe ngjyra sipas dëshirës…   
Mobilje për të gjitha moshat…   Vetëm Worldflex!!

Të porsalindur

Lëkundëse Bebi Djalë

Përbërie Druri, Përmasa 65-50 cm. Ngjyra Kafe. Perde mbuluese. Kursen Hapsirën. Mosha 0-6 muaj.

Lëkundëse Bebi Vajzë

Përbërie Druri, Përmasa 65-50 cm. Ngjyra e Bardhë. Perde mbuluese. Kursen Hapsirën. Mosha 0-6 muaj.

Bamboo Baby

Set: Jorgan + Jastëk

Antibakterial, Antialergjik, Certifikuar për fëmijë, Klasi A1
Jastëk: Përmasa 35-45 cm, Përbërje Bamboo.
Jorgan: Përmasa 95-145 cm, Përbërje Bamboo.

Dyshek

Antibakterial, Antialergjik, Certifikuar për fëmijë, Klasi A1
Përmasat 60-120-20 cm, 70-140-20cm.
Memory Foam, MicroGel.

Për Fëmijë

Krevat Makinë Turbo V8

Krevat Makinë, Disponibël në ngjyrë të bardhë dhe të kuqe.
Përmasa e dyshekut: 90-190cm  Certifikuar për fëmijë, Klasi A1

Krevat Makinë Turbo V7

Krevat Makinë, Disponibël në ngjyrë të bardhë dhe të kuqe.
Përmasa e dyshekut: 90-190cm  Certifikuar për fëmijë, Klasi A1

Markat Ekskluzive të

Markat më luksoze të botës:

Çertifikatat:

Financim 100%
Interes 0%