Më mirë flini me dizajn!

I dizejnuar cdo gjë në detaj nga Max Englander në NewYork, u themelua në vitin 1984 me një qëllim të vetëm të ofroj një sistem të rehatshëm dhe plot dizajn.

Dyshek

Avenue

• Ortopedik Antibakterial, Antialergjik.
• Lartësi 45 cm
• Termorregullues
• Version i butë, mesatar

Mademoiselle

• Ortopedik Antibakterial, Antialergjik.
• Lartësi 45 cm
• Termorregullues, dyshek me shtresë
• Version i butë, mesatar

Selectum

• Ortopedik Antibakterial, Antialergjik.
• Lartësi 45 cm
• Termorregullues, dyshek me shtresë
• Versioni i butë, mesatar

Legendary

• Ortopedik Antibakterial, Antialergjik.
• Lartësi 45 cm
• Termorregullues
• Versioni i butë, mesatar

Markat Ekskluzive të

Markat më luksoze të botës:

Çertifikatat:

Financim 100%
Interes 0%