100 Vite Eksperience

Duke filluar që në vitin 1898, King Koil është kompania nr.1 në Botë për Luksin dhe Cilësinë e lartë.
Të flesh me luks është vetëm gjigandi Amerikan King Koil !!

Barcelona

Lartësia e dyshekut është 35 cm. Kombinim perfekt i Memory form me Memo Xhelin. Luksi dhe Relaksi bëhen një!! Çdo detaj në dyshekun Barcelona tregon nivelin e lartë të cilësisë që King Koil përdor. 

Lesington

Lartësia e dyshekut është 28 cm.
Mbështetje Multi-Zone, Matërialet më natyrale.
Luksi dhe Cilësia bëhet një.

ATHENS FIRM

Lartësia e dyshekut është 40 cm.  Luksi dhe Relaksi bëhen një!! Çdo detaj në dyshekun ATHENS tregon nivelin e lartë të cilësisë që King Koil përdor.

ATHENS​ SOFT

Lartësia e dyshekut është 40 cm. Mbështetje Multi-Zone, Matërialet më natyrale. Luksi dhe Cilësia bëhet një. Dyshek me shtrese sipër.

Markat Ekskluzive të

Markat më luksoze të botës:

Çertifikatat:

Financim 100%
Interes 0%