Nje dhome e bukur ,e ngrohte,e rehatshme nuk mund te jete pa nje kombinim perfekt te krevatit me dyshekun.
Worldflex sjell modelet me te fundit te krevateve.
Cdo model,cdo permase,si dhe ngjyrat nga me te ndryshme serviren tek ju sipas deshires suaj.
Me lekurat ekologjike te kategorise se pare,me copat me te reja, me te rehatshme, te cilat mund te lahen dhe pastrohen Worldflex sjell krevatet me praktik,elegant dhe cilesore.

Magnum New
Chess
Magnum
Lounge
Cavaliero
Splendor
Previous
Next

Markat Ekskluzive të

Markat më luksoze të botës:

Çertifikatat:

Financim 100%
Interes 0%