Një Revolucion

Pse Serta?

Serta është një kompani me bazë në Hoffman Estates, Ilinois e cila është e specializuar në prodhimin e dyshekëve.

Ajo u themelua në vitin 1931 nga 13 prodhuesit më të medhenj të dyshekëve të licensuar me emrin SERTA.
Kompanitë veprojnë së bashku si një korporate e cila është e kontrolluar dhe e licensuar si Serta International. Nga të licensuarit më të mëdhenj të saj është National Bedding Company.

Kompania Amerikane SERTA është degë e kompanisë Serta Simmons Holding L.C.
Serta është marka më e madhe e dyshekëve në SHBA .

Kompania është e njohur për”për dele të numëruara” të fushatës së saj reklamuese të cilat janë të animuara nga Aardman Animations të krijuara në 2000.
Serta ,ndër prodhuesit më të mëdhenj të Amerikes së Veriut,ofron kualitet,garanci,Konfort dhe 100%cilësinë Amerikane.Serta Vjen në Shqipëri dhe Kosovë ekskluzivisht nga Worldflex,ku me cilësine dhe shërbimin që ofrojnë, klienti asnjëherë nuk mbetet I zhgënjyer dhe gjithmonë ndjehet ndryshe.

Markat Ekskluzive të

Markat më luksoze të botës:

Çertifikatat:

Financim 100%
Interes 0%