AksesorË

Memory Foam

Disponibël në të gjitha përmasa, Zinxhirë këllëfi i jashtëm. 
Përbërje: Aloe Vera
Lartësia e memorit sipas kërkesës suaj, Përshtatet me format e trupit.
Përfitimet: Butësi, Komfort

Mbushje Pupla

Disponibël në përmasat :
90-200cm; 160-200cm;180-200cm.
Lartësia deri në 7 cm
Sipas % së puples dhe llojit të saj (Pupla të qafës ose të krahëve)
Përfitimet: Butësi, Ngrohtësi

Mbushje Latex

Disponibël në të gjitha përmasat, Zinxhirë këllëfi i jashtëm.
Përbërje: Aloe Vera
Lartësia e Lateksit sipas kërkesës suaj.
Përfitimet: Freski, Komfort

Markat Ekskluzive të

Markat më luksoze të botës:

Çertifikatat:

Financim 100%
Interes 0%