Komfort dhe Mbështetje

Pika më e fortë dhe perfeksioni i kompanisë Amerikane Spring Air që nga 1926 mbetet kryesisht tek kombinimi i mrekullueshëm i komfortit duke ofruar për klientin një gjumë perfekt dhe ortopedik.

Chattam & Wells

Lartësia disponibël: 40cm.
Versioni: mesatar
Termorregullues
Garancia: 10 vite
100% Antibakterial, Antialergjik, Ortopedik

Equinox

Lartësia disponibël: 36cm.
Versioni: i fortë, super i fotë
Ndarje stinore, me dy shtresa
Garancia: 10 vite
100% Antibakterial, Antialergjik, Ortopedik

Unique

Lartësia disponibël: 30cm.
Versioni: mesatar, i fortë
Ndarje stinore
Garancia: 10 vite
100% Antibakterial, Antialergjik, Ortopedik

Astoria

Lartësia disponibël: 30cm.
Versioni: i fortë
Ndarje stinore
Garancia: 10 vite
100% Antibakterial, Antialergjik, Ortopedik

Markat Ekskluzive të

Markat më luksoze të botës:

Çertifikatat:

Financim 100%
Interes 0%